fredag 27 april 2012

URSPRUNGLIGEN
skulle Tättä i dag fara till lande för att kratta och bränna krattet. Ändå konstatera han att det är för vått efter nattens regn. Caro ringde 8.00 och berätta att hon har magsjuka att kan Aron var hos oss ett par timmar. Ändå konstatera vi till slut att Sande bara går på ett möte och sen kommer hem. Så Aron blev hemma.

JAG STEG UPP
drack kaffe. T hade avslutat sin frukost. Jag mådde inte bra. Det var inte bara molande i min mage - jag var konkret deprimerad. Hoppelunda post operativt som går om.
Duscha, också sår. Tvätta håret. Försökte göra mig fräsch, men det hjälpte inte. T gick på en promenad, jag hasa omkring. T kom hem, jag la mig på soffan. Satt telefonen och ringa en timme framåt. Jag sov gott, drömde allt möjlgt roligt. Just när jag sku bita i en ljuvlig gräddbakelse ringde väckarklockan  : (

I GÅR I MUSTAPEKKA
köpte vi olika mater. T skulle ju övernatta på lande. Jag kolla fiskdisken och såg att gös, abborre och sik kosta 40€ kg medan gäddfilén bara 15. Det blev gäddfilé som jag beslutat ångkoka som tips av min gudmor.

 Här färdiga filéer.


Min portion.

Och jag våga mig på vittvin och fick natutvis inget fel. Har man ingen gallblåsa så har man inte  : )


SLUTLIGEN

Monsieur Fleuriste plockade vitsippor i dag.

3 kommentarer:

  1. Lessamt att du inte mått riktigt bra. Småningom går nog säker magmolandet om. Saken är ju nu ändå faktiskt så, att när den irriterade och irriterande gallblåsan är borta, behöver man inte mera följa några tråkiga dietmatregler. Det enda är nu eventuellt att inte äta mycket fett... men jag har nog aldrig haft några men av någon mat alls.... Och det där med mycket fett tror jag aldrig kan vara/bli något problem för dej.
    Finns ingen orsak att hålla igen på något inmundigande alls. Inte ens alkohol... Men rulla nu inte runt i några buskar på Valborg... Spara det till nån Kajsabergs-prome i sommar, då alla stygn är bortsprättoga... heh.. och ännu heh. Kanske heh-heh!
    Paja dej på huve från mej!!
    Auntie Kusin Gillie

    SvaraRadera
  2. Mösjöön är verkligen snäll med dig - vitsippor och allt...krya på er...både du och Aron och hälsningar från Pörtö - ska just gå kratta!

    SvaraRadera
  3. AG: Jag paja mej på huve och jag mår nog lite bättre idag : )

    Anonym: Tack jo, vi skall krya på oss och mösjöön kommer eventuellt ut i morgon - också för att kratta : )

    SvaraRadera