måndag 16 april 2012

EN FÖRKOPP
är en kopp kaffe jag dricker varje morgon medan jag gör dagboksanteckningar.

Först efter det tar jag Husis och mera kaffe och jougurt och sånt. I början var jag försiktig med råriven ingefära, men det går riktigt bra. Jag vänta ännu om brevbäraren skulle ha hämtat "inbjudan" till Mejlans, men inte. Det blir Diacor imorgon.  


DET VAR ROLIGT I VERKSTADEN
Inkas mammas skyddsängel blev färdig. Jag behandla faktiskt ytorna lite på nytt och hamra in fjädrar i vingarna  : )

Inka hälsar på sin mamma på morsdagen, men det är ju bra att det är färdigt i tid.


OCH RAILIS SMYCKE
är på god väg.

Jag tror att det skall få en lika stor länk som ängeln. Det var så att mina små länkar var slut så det var ju roligt att ta till den nya länkmaskinen. Ändå har jag inte riktigt lärt mig pinnarnas diameter så dom här blev lite stora, men ser på sätt och vis kiva ut.

Men att jag inte kan få min egen hängborr tillbaka. Den har nu varit hos SAR- machine sen augusti. Med jämna mellanrum ringer jag människan. Han säger jo, jo, men tillsvidare ingen borr. Kanske jag har nämnt det att den hängborr hans bror från SAR-trading låna åt mig är reparerad med förpackningstejp  : ( 


NÄR MIN PAPPA
hade en massa matrester stängde han in sig i köket och tillredde "gryta". Det har Tättä gjort nu. Eller det blev väl "panna". Så dit får jag inte gå. Dessutom kommer det stekos ända hit. Alltså lång förklaring till varför jag bloggar ovanligt tidigt.

Sedan var det nånting jag skulle skriva om i går, men glömde och nu har jag glömt det igen.

2 kommentarer:

  1. Jag ser verkligen framme mot att få bära det vackra smycket.
    Raili

    SvaraRadera
  2. Jo, du får det när du kommer till Finland i maj : )

    SvaraRadera