torsdag 19 april 2012

MIN DAG IDAG
har varit helt humor. T for till lande med sitt fönster så jag var helt solo på förmiddagen. For in till stan och kolla fotoutställningen på Villa Hagasund. Om det besöket skrev jag ett separat inlägg här nedan.
Och sen då Biotherm-lotion från Galna dagar. Caro ville också ha.
Egentligen lura jag er lite i går. Eftersom Converse-klockan var en födisgåva av Caro blev slutsumman av mina galna uppköp ändå 126€  - det tänkte jag inte på  : )


FORTFARANDE EGEN TID
när jag kom hem som jag bl.a använde till att blogga. T kom bortåt fem och Caro och Aron strax efter. Aron hade hittat två ishockeypuckar bakom rinken. Han är så rolig med sina "skatter". Knappt att man får se på dem  : )  Aron åt äppel, vände pafflådan med alla leksaker upp och ner och titta på biet Maja. Pappa Santeri kom 18-tiden och småningom for dom iväg till öronläkarn.


I BÖRJAN AV MAJ
har T födis. Jag beslöt göra en kulturgärning och ge honom Vankileirien Saaristo som Sofi Oksanen gett ut på eget förlag.

Nå, ge nu sen - upplagan blev slutsåld på 0 tid.


HEN
är säkert ett ord som inte gått er förbi. D.v.s om man talar om någon och inte vill lyfta fram dens kön - eller genus som man säger nuförtiden - använder man inte hon eller han man säger "hen".  Du söta öde. Måst det nu hittas på ett nytt ord, det finns ju DEN.


MIN VACKRASTE VAS
Eller jag tor att det är min. En liten fyrkantig sak.

Redan när jag var liten flicka på Skatan hade vi tussilagon i den. Knappast nånting annat.


SLUTLIGEN
Den rödvita katten har inte tagit min koltrast. 
Jag har hört den igen nu dom senaste nätterna  : )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar