torsdag 12 april 2012

ADJÖ MIIU
Jag gissa det. Inka ringde från flygfältet och hade lessamt efter Miiu och så gjorde vi på samma sätt som då när Miiu hämtades hit. Dom kom med taxi från flygfältet och T och jag gick ner med stackars Miiu i bur. Den hade riktigt tittat efter oss sa Inka. Nå, dom ringde sen och sa att nog är den ren helt hemmastadd och nöjd.

GRAVÖREN
Annika skicka meddelande att hängena är färdigt graverade så jag for in till stan. 

Det ser ju bra ut  : )

Jag märkte genast att det var vår i luften och jag hade onödigt mycket på mig. Jag skall till verkstaden under veckoslutet, då skall jag byta ut jacka mot jacka. Jag hade också ärende till Kampen och såg hur snyggt det nya kapellet blir.

Kan inte vänta att snart få gå dit och lugna mig  : )  Tyvärr sa Tättä att han är övertygad om att så fort stängslet tas bort kommer kapellet att dekoreras med horribla spraymålade tags.

MIN YOGALÄRARE
kontakta jag på morgonen. Berätta hur det var att det jag trodde var bobba var också gallsten. Ändå tyckte jag att jag skulle fortsätta med mitt torsdagsmellanmål. Och det gick riktigt bra.


Jag blev inte sjuk, men jag är nog ganska trött. Välkommen tupplur på soffan igen. T hade varit och fört Aron och Sande till "Sverigebåten" och när han kom hem for vi småningom till Musta.  I morgon dammsug och eventuellt lite verkstad. 

SLUTLIGEN 1
Att Finnair stänger den inhemska reparationsverkstaden är vansinnigt med tanke på bonusar och att verksamheten inte gick på förlust. Men värst är nu den osäkerhet man kommer att känna efter alla trygga år med "egna" mekaniker.

SLUTLIGEN 2
Nokia kan nu riktigt skylla sig själv. Hur korkad får man vara.  Att lansera den nya telefonen i USA Första påskdagen. Hallåå!!

3 kommentarer:

  1. I och för sej är ju nya Kampen-kapellet helt snyggt och tilltalande. Direkt inbjuder till en "retreat-stund"! Men.... (för nu kommer ett men)..lite tycker jag nog att det i all sin massivitet dödar den gamla vackra buss-stationen, som räddhågset hukar där bredvid..

    Kanske jag fortfarande håller "Gamla kyrkan" som min bästa "retreat-mesta". (rimmar... heh..:))

    Hälsor
    från
    Gunillan. En kusin. Liksom. Alltså.

    SvaraRadera
  2. Jag förstår, men när går du till Gamla kyrkan? Här kan man sticka sig in när man har vägarna förbi : )

    SvaraRadera
    Svar
    1. ....jooo.. förstås... men... (men...heh....) saken är ju den. att jag har "vägarna förbi" lika mycket (=litet) vad gäller båda ställena.. så jo... nya Pakellet är för nutida Kampare.... men kanske jag nu inte direkt syfta på vilken geografisk placering passar MEJ bättre, utan på att något mindre massivt hade gjort sig bättre i samma lekhage som gamla buss-stationen..... För sidu för mej har stilla stunder med lämplig mindfullness också med emvirongens själva paviljong att jöö.. ellää någo ditåt... jag har ibland svårt att uttrycka mej rätt...

      Jaah... kanske så, att när jag såg det hela tillsammans så blev min bringa lätt intryckt och andan tog lite slut för det var så stort och gamelbussisen vart så liten..

      Sade Töntie Gillie

      Radera