lördag 14 april 2012

FOTBOLLSSÄSONGEN
inleddes. 

Redan i går undra vi över kioskvagnen som dök upp på fotisplanen. Det visade sig vare en knatteturnering. Och definitivt en miniknatte turnering. T tog en promenad dit och sa att dom var kring 6 år. Det gick väl någorlunda för dem längs med dagen vad vädret beträffa, men när jag kom hem från verkstaden regna det och snart öste det och slaska. 18-tiden for dom hem. Kanske alla matcher  var spelade då.


STRAX EFTER TVÅ
kom min glada kund Anna till verkstaden. Åt henne hade jag gjort en ring. Jag tror att hon tyckte om den. Vi titta också på hängena. Anna var säker på att "flickorna" kommer att tycka om dem. Sen tala vi om gallsten och att vi eventuellt ses nästa lördag.

JAG BLEV KVAR I VERKSTADEN
Fortsatte på Inkas mammas skyddsängel.

Bottenplattan silver, vingarna mässing och ängeln nysilver. Glorian av mässingtråd. Jag skall ännu kolla ytorna lite och sen löda fast en länk i glorian. Inka ville ha en "bollked" av silver så den skall också utrustas med lås   : )

VINTERTÄVLINGENS VINNARE
Raili skall få ett hänge. Det börja jag på idag.

Skrotet är fastlött, men smycket skall bli ovalt och den lilla granaten skall få en infattning.


LAX, BATAT OCH SPARRIS
idag. Liten portion, okryddad, icke stekt. Och jag har mått bra idag. 
Ingen verkstad imorgon för jag beslöt göra min firmadeklaration. På natten vakna jag av att jösses, den skall lämnas in den 8.5. Så jag tänkte att bäst att få den iväg i tid.


DEN HÄR BILDEN
tog jag för typ en kvart sen.

Nå, lika såg det väl ut hos er alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar