söndag 29 april 2012

CARO RINGDE TYP NÅGÅ NIOTIDEN
Hon föreslog att jag skulle komma med henne och Aron på Lasten messut. Att Santeri skall fara med sin pappa och köpa fiskeattiraljer. Hon väckte mig så jag lova ringa tillbaka. Övervägde min dammsugning och ringde att jag kommer gärna. 
Aron fick sin lunch här och sen gav vi oss iväg. Det är ju peanuts att ta sig från oss till Mässhallen. 

SMÅDJURSAVDELNINGEN
blev vårt första program. Ändå var där bara tråkiga katter och nån hund. Kaninerna såg vi inte då. Aron sa hela tiden "grisen, grisen". Dom hade varit där på hösten på en Lantgårdsmässa.
Vi gick till den andra sidan och Caro hade träff med sin vän NM som berätta att hennes mamma blivit opererad för gallsten på måndagen. Liksom att he he  : )

 Här kollar Aron en "miniatyrbåt". Den var 1,5 m lång .


Här och där fanns det bord där barn kunde leka med saker som sen då föräldrarna gärna skulle köpa.


Vi beslöt ändå att avsluta besöket med ännu en sväng till smådjursavdelningen och nu hitta vi kaniner. Massor. Och jag hitta en så sjukt söpö sak att jag tror jag skall skaffa kanin.

New Zealand Red. Här ser den liten ut, men den var ganska stor och huvu liksom runt och roligt. När jag tala med Tättä på eftermiddagen (som hade farit till lande) sa jag att ta int bort kanininhängnaden i stranden att jag skall köpa kanin. Jaha jaha, sa han.


EFTER MÄSSAN
tupplur hemma. Det har sist och slutligen varit en skön vecka.  Och söndagspasta när Idols börja.

Av nån orsak trodde jag när jag var sjuk att jag inte kunde äta svart pasta. Varför trodde jag så? 
Men i dag blev det gott med svart pasta och parmesanost.


TILL TORSTEN MED BORSTEN
fick vi säga adjö. Domarna hade rätt att styckena kanske inte var så bra jämfört med flickornas. Ändå tänker jag inte se på finalen. Eller "vinaali" som Nina Backman sa.


I MORGON
ringer klockan sju. Dammsug och sånt innan jag går till Diacor kl 14.40 för att får stygnen borttagna.
Efter det är väl allt frid och föjd.


2 kommentarer:

  1. Haa.. jag snubbla över fiskattiraljköparna i "Honkkari"... S och hans bror... Det var kul... Jag peta på deras fina drag....Och ballong hade bror och S sku visst också köpa till Aron.. Jag köpte inget annat än en Cocis Light. Hade redan tidigare på Prismas trädgårsavdelning köpt tre fina små blåenar och tre konstigt röda pelargoner.. Det ser ut som jul på min balkong. Rött med barrträd.. och sen babyblått möblemang... Inte så där jätteinredningssmakfullt. Å såskaja blåsa masser med babyblå ballonger... för att nu riktigt tönta till det...
    Gilli

    SvaraRadera
  2. Hi hi vad lustigt! Och S bror känner du ju också : )

    Vadå jul. Ljus blått är väl inte jul. Det ser säkert helt fint ut!!

    SvaraRadera