söndag 22 april 2012

LÖRDAGENS VÄDER
var ju huippu fint. Bra att jag var på väg nånstans så jag inte blev inne och sitta. Hann med en tupplur efter dammsugningen, men sen blev det lite kiiru.

FK var i gamlas. Solen sken ännu när jag kom fram. Allt kändes ganska lika som på fredagkväll. Eller nå nä. Vi är nog helt olika gäng. Ogilvy galna reklamare med grabbar med - FK trygga glada flickor från skolan. Men jag syftar på min menu: bröd, salladsblad, tomat. Dom andra fick soppa på malet älgkött och före det honungsmelon, parmaskinka och ost. En otrolig grädd-rahka efterrätt och sen kaffe med intressanta småbröd. Jag fick té och en brödbit  : )  Också nu for jag hem före dom andra.

FÖRMIDDAGEN
var lång, lång.  Hitta på allt möjligt innan jag gick i duschen. Men sen, en gång för alla, avsluta jag deklarationen.

Fint namn på min kategori!

Min vinst var 645€.  Både min man och min gudmor grälar på mig för att jag gör mina smycken för billigt och utan att tänka på materialet.  Måst väl göra skild uträkning för varje beställning. Nå, man sir sen.


INFÖR OPERATIONEN
fick jag skriftliga anvisningar.  Bl.a stod där att på dagen före operationen får man äta normalt, så det blev söndagspasta - min portion var visserligen minimal. Borde ha fota. Och att följande dag efter operationen får man äta normalt. Hm tja, jag tror nog jag gör det liksom pikku hiljaa.

NÄR JAG TITTA PÅ IDOLS
ropa Tättä att kom fort, solen har börjat lysa in i köket. Nå, jag satt nu där och glodde på nån Torsten eller någå, så när jag sent omsider kom till köket såg det ut så här.

Men kvällssol i köket är jättevackert. Jag skall passa på nästa gång. Det lustiga är att exakt samma kvälsssol, vid samma tidpunkt lyser in i köket på lande.


GALLSTENS OPERATIONEN
skulle ursprungligen vara kl 09, men jag fick en textare att det blir 9.30. Det betyder att då anmäler man sig. I anvisningarna stod det att man kan få vänta, att ta med en bok. Men det låter ju nog som om jag sku vara en av dom första.
Hoppas det blir roligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar