söndag 1 april 2012

MORGONEN BÖRJADE
med ont imagen. Ett konkret anfall, men ändå inga spyor. Efter en halv timme gick det över, men småsjuk mage fortsatte hela dagen. Jag kolla gallsten på nätet och symptomen är exakta. Jag går till doktorn i morgon.

IDAG I VERKSTADEN
lyssna jag först på Radio Helsinki. El Mundo med DJ Bunuel. Han är finlandssvensk och liksom Mikael Wiik brukar han ibland säga nånting på svenska. Jag fortsatte med det tredje hänget. Hoppelunda blir det fint. Enbart den konkreta steninfattningen saknas.

Eftersom jag inte kan koka vatten i verkstaden polera jag hänget och tog hem det. Jag koka vatten, satt dit en vaxklönt så den blev mjuk och tryckte sedan hänget i vaxet som fick stelna. Jag skall i morgon ta en bild av systemet när det sitter i skruvstädet.
 
MUSIKTIDSKRIFTEN MOJO
har jag köpt ibland för gratis CD. Ingalunda alla, men sådana som intresserar. Det börja med The Wall. Det var två cd:n, sedan senaste sommars "Communion" och nu Paul Wellers utvalda. Dom är alla bra skivor. Också den jag köpte senast har jag börjat tycka om.

NÄR JAG GICK HEM
blev jag helt till mig av hur kallt det plötsligt var. Och i radion varnade dom för trafikkaos i morgonbitti. Att det blir snöstorm. Voj nej - kära vår kom snart.

INGEN SÖNDAGSPASTA
I stället åt lite rester från igår, knäckebröd och té och titta på Idols. Nu var Torsten dålig.  Jag var säker på att han faller bort, men han hänger med ännu. Men vart har den där ena rödhåriga flickan försvunnit?


I MORGON 
några timmar verkstad och sedan doktor - hoppelunda tant.


SLUTLIGEN

säger en sömnig Miiu med stora nosborrar godnatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar