måndag 2 april 2012

NÄR JAG RINGDE
Helsingin Lääkärikeskus svara dom AAVA Lääkärikeskus. Jag fråga att liksom why och dom förklara och det var nog säkert hemst fiffigt. Jag fick bra tid hos en inremedicinare så jag hann vara i verkstaden. Och det var en tantdoktor  : )

IDAG I VERKSTADEN
skruva jag då fast vaxbiten med ringen i ett skruvstäd.

Den satt där verkligen stadigt.

Jag hamra runtikring som man ska, men sen när jag sku fortsätta fick jag inte loss ringen ur vaxet. Kranvattnet var inte tillräckligt hett. Nå jag fortsatte med det sista hänget i stället. Jag måst avlägsna vaxet hemma sen.

JOHANNA
min adept som finns i Salzburg har födis i dag. Jag hitta i mina skrot burkar ett lustigt litet hänge jag nångång gjort. Nu lödde jag fast en präktig länk i det.

Hm tja, vad skall man ha det till. Int vet jag. Jag skickar det till henne imorgon  : )

OLIKA OUTFITAR
beroende på vad jag gör: verkstad, hemma, city, momi  och nu konstatera jag att jag också har läkaroutfit. Senaste år var jag ett antal gånger till läkarstationen: fot, ögon, flunssa m.m.och outfiten är liksom småfräsch men tantig. Likaså idag.

Läkartanten på Aava var väldigt trevlig. Hon tyckte att jo kanske gallsten, men var liksom mera åt magkatarrhållet. Att i allafall skriver hon en enmånads kur med piller för halsbränna. Jag var helt att hej hallåå, jag har aldrig haft en enda sur uppsötning i hela mitt liv. Nej sa hon, för du har så bra lås. Det sura kommer inte upp. Allt blir kvar i magen. Låter logiskt. Ändå utgår vi från gallsten med ultraljudsröntgen på torsdagen. Dessutom togs det en massa blodprov. Läkartanten är på Aava enbart måndagar. Nu faller då annandag påsk bort så hon tar kontakt om två veckor. Om det då visar sig att det inte var gallan blir det frågan om gastroskopi - att svälja en grunka. Kiva!

Men nu skall jag se om jag sku hitta ett blogginlägg angående vår lördagsmat.
Adjö.

3 kommentarer:

  1. man skall fota sin outfit om man talar om den ;)
    är man så tant eller ej...
    Varför heter det aava?

    caro

    SvaraRadera
  2. Det fanns så många läkarstationer som hörde till samma kedja så dom ville att alla sku heta samma. Helsingin lääkärikeskus grundades i tiderna av fyra gubbar. Första bokstaven i deras namn bildar ordet AAVA.

    Ok. Jag tar samma outfit när jag går på ultraljud. Då ska jag fota : )

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hi-hii--- Caro frågade exakt detsamma jag hade tänkt spörja om.. (använder ni ofta ordet "spörja"? Inte! Nå dåär det ju hög tid att börja! Spörja!)

      Iso G

      Radera