fredag 20 april 2012

JÖSSES VILKET VÄDER
Det är ju bra att dammet sköljs från gatorna och dom sista snöklickarna försvinner, men Porkkalagatan där Diacor finns, det var förfärligt. 
Ändå bara vänliga människor på Diacor. Magnetröntgen tog en timme. Jag var alltså inne i en tub ungefär den tiden. Jag hade hörlurar, för röntgensköterskan sa när jag sku andas normalt och när jag sku hålla andan. Och sen då dom där oljudena. Klonkklonkklonk och rätätätätää och töptöptöptöp svagare och hårdare. Bra att jag har höjdskräck och inte klaustrofobi.


TVÅ FESTER
skall jag på ännu före operationen. I kväll på Ogilvy-träff och i morgon på FK.  Det här tar jag med mig.
 

När andra äter chips och nötter och dricker vin och skumppa, har jag knäckebrödsbitar och russin och stuff till en whiskygrogg, som jag vet att jag tål. Till"maten" milt ljust Copenhagen öl. Jag hoppas det bjuds på bröd och salladsblad    : ) 
Jag har ju brukat sitta till två på natten på dom här festerna. Nu går jag säkert hem kl 22. Hoppas att det inte blir en vana.



MIN MAN
blev trött på detta väder, så han har sökt sig till någon schäslong för att lura tupp. Jag ser att jag hinner utmärkt göra det samma.

Hejdå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar