söndag 1 mars 2015

Strax efter tolv

dök Amanda upp. Aron, mamma och pappa gick på bio. Dom skulle se på en ritad Pesusieni-film. Före det skulle dom väl ta ett passfoto av Aron.

Och här tog jag då ett foto av Amanda

Se så hon är söt. Hon är alltid alvarlig när hon poserar. Här med sin roliga pandamössa.

Hon ville sen på datorn med mofa. "The Wheels on the Bus Goes Round and Round"  och allt vad det nu var. Under tiden koka jag gröt åt henne som hon fick ett-tiden.

Åsch! Där tycks vara ganska mycket maito. Men fortfarande söpö.

Vi lekte ännu med Brio-tåget och leksakerna i den stora lådan. Nångång efter två ville hon gå vila. Så gör dom alltid i dagis. Maito i tuttflaska och så somna hon ganska snart. Också Monsieur och jag fick en lur.

Caro meddella att dom for till Lidl efter mat för hela veckan och sen kom Caro och Aron hit och Sande for och tvätta bilen. Aron och Amanda fick plocktalrik och såg på Biet Maja och snart dök Sande upp och dom for hem.

Monsieur och jag fick pasta med tonfisk den här gången. I burk. Caro kolla att om vi sku se på Tähdet, tähdet. Mikko Leppilampi hade för två veckor sen fått pukken rakt i munnen, men det syntes inte mera. Kankse lite på undre läppen. 

Men det var så att Monsieur och jag skulle se på Loirin nuotiolla klockan 20. Där var nämligen Riku Rantala och Tunna Milonoff. Intressanta gossar. Och genast efter det på femman en film som hette Supercla´sico. I princip helt bra   : )

I morgon kanske verkstad för på tisdan skall jag hälsa på min gudmor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar