tisdag 17 mars 2015

På morgonen

lite före åtta när Amanda hämtades hit var hon jätte glad. Jag hade börjat med fukosten och hon fick plocktallrik och allt var frid och fröjd.

Här leker hon i mofas arbetsrum eller strykrummet som Aron kallar det.

Här tar Amanda en bild av mej   : )

Jag fick nog sen också kaffe och jugurt o.dyl liksom Monsieur. Vi lekte med Brio-tåget, såg på Biet Maja och mofa var på datorn med henne.

Här får hon sin gröt.

13-tiden somna hon och halv två for jag iväg till tandläkarn. Inga hål men ett ämne som heter Paroex som jag skall skölja tänderna med morgon och kväll i en veckas tid.

När jag kom hem sov Amanda ännu. Men strax efter tre vakna hon och grät och var varm och somna på nytt i min famn och sen vakna hon och ville tillbaks till sängen och somna på nytt där och det var lite konstigt... Slutligen kom sen mamma med Aron och han skoja nu sen med Amanda och hon blev glad och sen fick hon antibiotika som mamma gav.

Här i mammas famn ännu lite råddig.

Men det lustiga var att hon blev sen helt glad. Konstigt. Nå, ei se mitään... Dom var här till nångång bortåt sju när vi gick med Monsieur till butiken. Då såg vi när Sande körde fram bilen på vår bakgård.

Vi gick till Alepa och köpte sallad och frukt och bröd och jugurt och ägg och knäckebröd... Sen gick vi hem. Monsieur fick nån god rismat och jag fick ärtsoppa och läste Asennetta.

Sen såg vi på en tant som sålde bostäder. Ville Wilenius var där så vi ville se vad hans uppgift var. Han var liksom stöd åt försäljerskan, men jag tror inte vi ser den flere gånger.

Och igen i morgon kommer Amanda hit.  8.30 var det visst. 
Men på torsdan är mamma hemma med henne.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar