söndag 29 mars 2015

Lördagen

inleddes med att jag tvätta golv. Dusch och sen duka jag och sen börja jag med maten.
Klockan närma sig fem och först uppenbara sig Caro, Aron och Amanda. Sen kom väl Kalle och efter det Sande. Där var vi alla och "barnen" sjöng för mig men inga bilder från skumppahetkin.

 Här det dukade bordet.

 Barnen väntar på Kalle och pappa.

Här har jag fått mina fina gåvor. En VEGE! -bok som Alex Nieminen från Kalles N2 har skrivit och en jätte fin  ryggsäck från Fred Perry av Caro, Sande och Kalle    : D

 Den här sparrisen hade skrumpnat ihop och kallnat...

Här då potismos där mjölken koka över och sejfile´ med parma. Jag hade glömt att laga såsen, men det gick sen snabbt. Koka upp grädden, lyfte av från spisen och krydda med kalvfond och smör. Efter det en grön skvätt 69% Elixir Vegetal som Caro hämta från Frankrike, men den fota jag aldrig...

Sen blev det Earth Hour.

 Aron i mörknet på datorn.

 
 Kalle och Amanda. Månne Amanda flirtar lite med Kalle   : )

Halv tio var Earth Hour över och vi tände alla lampor. Det blev glass och en god kaka som Caro hade bakat. Dessutom Sandes sjukt goda portvin som Monsieur hade fått till julklapp av honom. Och kaffe.

Efter det här blev det ännu GT och jag fick whisky. Jag tror dom fick två GT:n per man   : )

Klockan närma sig ett och dom börja packa ihop. Kalle sku och träffa en kaveri. Han tacka ännu för den trevliga festen.  Caro och Sande gick hem med barnen. Dom meddela sen lite över ett att dom var hemma.

Det var en rolig fest!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar