fredag 27 mars 2015

Jag har

en så duktig man. I går tvätta han gårdssidans fönster och i dag framsidan. Dessutom det enorma atelje´fönstret. När han tvättat mitt fönster mot gatan tyckte han att jag sku kolla konstiga saker som fanns på fönsterbrädet. Det gjorde jag.

Liksom städa.

Sen beslöt jag ta bort det råddiga pappret från en vit plastsak. Konkret oanvänd. Dessutom passa jag på att skura hela sekretärskivan och inne i hålet och ovanpå hyllan.

Jag kasta nog bort ganska mycket.

I morgon fyller jag 66 och på lördagen skall vi ha fest för mina barn. Sande är chef för Mökkimessut. Han anländer kl 18 när dom andra anländer kl 17. Det blir säkert god mat som jag hoppas att jag kommer ihåg att fota. 

Vi for sen till Musta och köpte på riktigt massor: skumppa och sparris och kallrökt lax och sej som får parmaskivor  på och gräddsås och potismos och Caros lilla gröna skvätt osv. Aj nej, den köpte vi ju inte.

Dessutom har Aron tappat en tand! Fick en fin bild av honom där tanden i nedre käken hade fallit bort  : )

Lite stress när jag kom hem. Sku äta weetabix och byta yoga kläder och plötsligt var klockan långt över fem så jag fick 17.30 bussen, men då visade det sig att ishallen skulle ha en match med IFK- Tappara och bussen for bara en knyck och en knyck vilket betydde att klockan var 18.10 när jag steg in i yogasalen. Fan anamma! 

Nu har jag då beslutat att jag inte mera står på huvudet. Jag får sjuk nacke som är sjuk i två veckor och sen står jag igen på huvudet och så blir den igen sjuk. Det här berätta jag åt Monica och hon sa att man inte behöver stå på huvudet att igentligen skulle inte hon heller borda göra det så hon visa hur man kan göra liksom en annan grej i stället. Då står man också på alla fyra men har inte huvu i marken. Sen hade jag en annan övning som jag hela tiden gjorde fel, så nu rita Monica hur den sku göras.

Babbens hemläxa   : )

Tog igen 69:an och åkte längs med Mannerheimvägen. Hemma skulle jag sen visa Arons bild åt mofa, men jag såsa så han kom sen själv och titta på den. Jag sätter den säkert på bloggen i morgon. Dusch och ärtsoppa och sen en film som hette Klaani från 1984. En Mika Kaurismäki film med en släkt där alla hette Sammakko. Jag har nog sett den tidigare. Säkert två gånger.

Jag koka te´och tog ett foto och gjorde nu vad jag gjorde och nu avslutar jag bloggen.
I morgon ett förfärligt städande!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar