måndag 16 mars 2015

Amanda

hämtades hit på morgonen bortåt nio. Monsieur gick ner efter henne. Jag hade stigit upp 07 och höll på här med plocktallrik och kaffe och frukost. Först var Monsieur med henne på datorn medan jag skrev dagbok och drack kaffe och sen var jag med Amanda medan Monsieur åt sin frukost. Nå, jag fick sen också min frukost och sen koka jag gröt åt Amanda. 

Här äter hon sin gröt för tredje gången hos oss. Men hon var nog lite trött och febrig och snuvig.

Sen efter en ganska lång lur gick vi ut. Monsieur och jag och Amanda i vagnen. Tanten som förr hade en gammal hund har nu två katter. Dessutom kråkan Kalle som är säkert över tio år gammal. Jag såg när hon gick med dem i en bur till en veterinär och jag trodde att dom sku avlivas, men så var det ju inte. Där fannns dom ännu. Men framför fönstret fanns någonting konstigt och jag fråga vad det var och hon sa att dom där mitt emot tittar in till henne och det är ju inte så roligt...

Vi gick vidare till Alepa och köpte där vad det nu var och kom sen hem. Mofa var med Amanda igen på datorn, medan jag nu gjorde vad jag gjorde. Sen kom Caro med Aron och nu gick han då med mofa på datorn och Caro for med Amanda och Sande till doktorn. Och jo, hon hade inflammation i båda öronen.

Aron for sen hem med dem och jag laga mat och i morgon kommer Amanda hit igen. Mitt på dagen skall jag av och an till tandläkarn.

Strax kommer en film som heter The Descendants med Ggeorge Clooney. 
Den fick fem stjärnor.

Adjö!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar