onsdag 11 mars 2015

Jättefint solsken

i dag. Monsieur for först efter bensin och sen till nån butik. Under tiden tala jag med Nora och sen skicka jag en ny textare åt Tuva. Hon var på skidresa i St. Anton. Och jeps. Jag skall ha FK  lördagen den18:de april. Skall i morgon ännu skicka textare till dem alla. 

Monsieur dök upp och vi gick ut. Och fortfarande fint solsken. 
Jag hade stavar.

Och igen en gång Limingovägen   : )

Och igen en gång en selfie   : )

Sen kom vi till ett hus där det satt en rolig katt på en trappa som jag gick och paja och sen förbi ett ruttet hus som lukta mögel och upp på ett berg dit Monsieur brukar gå och sen gick vi ner till Koloniträdgården och stod länge i solen och Monsieur berätta om sina jobb som jag nog har hört om tidigare. Via Alepa och sen via en konstig gata och Monsieur gick in övre vägen och jag nedre för jag sku föra mina stavar i källaren och där var Saga och hennes pappa.

Hemma sedan en lur och sen Pepe Willberg i PS och sen sjuans nyheter som jag titta på hela för att kolla vädret och då hade Monsieur ätit och jag åt grönsakssoppa och läste svaren på Philip Teirs långa artikel.

Och sista delen av Ville i Kaukasien. Då i USA när han körde längs Route 66 var ju lite konstig. Först kom den kl 20 och sen kom den jätte sent typ någå 23 så den såg vi int sen mera på.

Nu skall jag koka en kopp te´.
Godnatt!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar