onsdag 25 mars 2015

Galna Dagar

besökte jag i dag. Jag köpte Sensai mascara och Biotherm bodylotion och sen bröd och ost och Möwenpick glass och vad det nu var...

Jag kom hem. Först åt jag glass. Sen rita jag ett kort åt Sanne och skrev ett åt Ansi. Vi laga oss småningom färdiga och for iväg. Jag trodde jag sku få breven postade, men av nån orsak lyckades det nu inte. Jag satt dem i postlådan. Sen gick vi över gatan till Brunnshuset och där fanns en skomakare som Monsieur ville kolla för han sku köpa sulor och fick dem också. Då ringde Carcki  för klockan var 18 och vi gick in till Virgin Oil. Christer satt ren vid bordet som dom hade reserverat. Vinet var gott, men pizzorna inte så speciella. Jag fota ingenting. Carcki och Christer åt typ hälften av sina pizzor - vi åt nog allt ihopa med Monsieur. Vi betala och gick ut och beslöt gå till Belge. Dit går vi nog nästa gång! Ett trevligt ställe där vi var med Monsieur för tre år sen. Här lite bilder.

 Det dricks öl.

 Också jag dricker öl.

Jag och min man.

Plötsligt dök det upp ett jätte roligt bändi. Det hette Screaming Jay & Bones. Dom var helt sjukt bra! Jag bara dansa och härja.

Jag och Carola.

Och slutligen samma bild som jag fota i maj 2012 när vi avsluta kvällen med att komma hit.

Våra öl var slut och vi gick ut. Gick längs Alexandersgatan upp till Centralgatan. Vi sa adjö till Carcki och Christer och tog bussen hem. 

Monsieur ser på en film och jag skall just ta natt te´

I morgon enorma uppköp hos Musta. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar