måndag 9 mars 2015

Idag i verkstaden

riktigt roligt. Monsieur gick ut på en lång promenad medan jag vek byke och hitta plötsligt i bokhyllan Freddie Mercury:

Den Definitiva Biografin. Bara jag har läst Håkan Nessers Levande och döda i Winsford skall jag börja med Mercury. Och det allra roligaste var att jag hitta den här skivan som jag köpt när jag jobba på Ogilvy. Den kom plötsligt i radion och så sprang jag över gatan till Stockmann och köpte den.

Den är från 1985 och är så sjuttons, sjuttons bra!!! Vi har alltså en skivspelare för vinyler och jag spela den och dansa och härja   : )

Sen gick jag ut. En normal promenad och nu ringde jag på hos Heikki Harma eller Hector i hans röda trähus. Jag hade planerat vad jag sku säga, men han var inte hemma. Hade tänkt att han sku rita en skiss till ett smycke åt sig som jag sen sku göra. Borde jag nu kontakta på något annat sätt?

Sen gick jag till verkstaden. Jag skulle göra ett smycke åt Johanna. Jag bläddra lite i min pärm vad jag sku göra och pikku hiljaa blev det klart. Jag borra hål i några porslinsbitar och sen gjorde jag öglor av tjock silvertråd. Den ena blev ok, men dom andra länkarna måste jag göra tunnare.

Dom skall hänga i den där silverpinnen som jag skall löda länkar på och sen hänga dit porslinsbitarna och på övresidan mässingringar.

18-tiden gick jag hem och då hade Monsieur satt potisen på. Efter maten kom jag sen hit för att blogga och kolla nån typ nu och då i Efter nio.

Nu säger jag väl då adjö!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar