söndag 8 mars 2015

Puh!

Äntligen kom min kära dotter hit och korrigera min blogg. Det var riktigt hemskt i går när jag först såg bara Carl-Erik Mosander mitt på rutan. Alltså på bloggen. Jag försökte ta bort namnet flera gånger, men det hjälpte inte.  Sen gjorde jag nånting och plötsligt kom det då helt konstiga saker. Och gick jag in på Caros blogg stod det att bloggen är låst att jag inte får gå dit. Men snälla, snälla Caro hjälpte mig i dag. Ändå tror jag att det tog en timme.

Hur som helst var vi ute med Monsieur i går och tog en promenad. Jag hade stavar. Det var ju en förfärlig storm. Hemma sedan läste jag Teirens inlägg i söndagens tidning för en vecka sen. Undrar nu lite...


Här den fina boken som Monsieur fick som gåva när han beställde Viinilehti och Viinistä viiniin som han får varje år.



Laxen hade vi satt i rödvin i kylskåpet.

Den fick vara där fyra timmar.

Jag satt förklädet på mig och så börja önskis och jag börja med laxen. Man sku på en minut koka broccoli och sen steka laxen på alla sidor och sen koka bort hälften av rödvinet och sätta till chilin och broccolin och smöret. Sen var det väl klart   : )


 Här kockens eller kockarnas mat med gott vin.

Här vår mat med samma goda vin   : )

 Sen skulle jag då gå upp och blogga, men det blev ju ingenting. Helt hemskt!

Vi titta ändå på Calmari Union där alla mer eller mindre kända personer hette Frank. Den var från 1985. Sen titta jag ännu på Leningrad Cowboys go America som var si så där. Då hade ren Monsieur lagt sig.

Jag återkommer i kväll med ett nytt inlägg. 
Det blir nu en tredje ny maträtt   : )


2 kommentarer:

  1. Kanske du sku börja skriva matblogg när du har så fina recept och fina matbilder ;)

    SvaraRadera
  2. Ja! Kanske man varje veckoslut sku ha en ny maträtt med ny bild
    : )

    SvaraRadera