torsdag 4 augusti 2011

VÅR NEDRE BALKONG

klockan 07.40. Ser ut att bli en vacker dag. Dom här två växterna är basilikor, fast man kanske inte sku tro. Nylunds skulle hämta dem som tuliaisir åt min bror och mig, men glömde dem hemma  : )  Jag för ut dem i morgon. Hela veckan har dom varit i skuggan under bordet. Jag tar bara fram dem för att vattna.

Och 8.30 var det smyckeleverans. Caféet i Hagnäs hall. Där träffas vi oftast med Hilkka. Hon är en verkligt stor kund. Jag har gjort 18 smycken åt henne.  Och jag får så fin feedback. Hilkka berättar alltid hur hennes släkt och vänner bär smyckena och tycker om dem. Tolstoi-smycket tyckte hon var sjukt fint  : )

IDAG I VERKSTADEN


lyste solen lustigt genom Ansis gardiner när jag öppna dörren. Ansi är min granne på Bodö. Jag hade alltid gillat gardinerna som hängde framför alkoven hos dem, alltså på lande.  Artek, femtital. Det visste Ansi så en vacker dag när dom "städa" fick jag gardinerna  : )

Trots kaffe med Hilkka blev det också kaffe och gurksmörgås i verkstaden. Och musiken blev The Wall - båda cd:na. Har int lyssnat på länge. Tänk att dom orkar vara så bra.

TVÅ PÖRTÖ-RINGAR
blev det. Jag fick en kommentar - eller ett önskemål - att silverringen kunde ha nitar fast den också är lödd. 

Här glöder den ena ringen. Men vad har jag riktigt skarpat på?

Jag gjorde en blank och en matt.

I morgonbitti blir det Pörtö Line ut till ön. Återkommer på måndan  : )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar