torsdag 11 augusti 2011

DIT FOR DEN LANDEVECKAN
Jag är stressad och lite trött. Har för länge sen skrivit i min almanack att inkommande vecka skall jag vara på lande. Inte göra nånting. Bara sitta och titta hur gräset växer. 
Nu passar uttrycket "Ei aina käy niin kuin haaveillaan" perfekt. När jag läste mina mejl i går kväll hade jag fått en enorm beställning. Någon jag inte alls känner. Sju smycken till nästa fredag. Jag får närmare uppgifter på söndagen. Jag kunde inte tacka nej. När affären är bekräftad skall jag berätta vad det är frågan om...

IDAG I VERKSTADEN
jobbade jag med en födisgåva. Hon som fyller läser min blogg, så jag visar smycket när hon har fått det.

Min hängborr har någå fel. Efter en liten stund blir handgreppet kokhett och så har den konstigt ljud.
Jag ringde Sar-trading och kommer nu att skicka borren till Eura för undersökning, medan Sar-gubben  själv antagligen lånar en hängborr under tiden åt mig. Jag sku ringa i morgon.

Dessutom måste jag ju kolla mitt material me tanke på "Sju smycken". Lite tjockare silvertråd beställde jag från Sargenta, plåt for jag efter till Rasmussen. 

Har jag här talat om att jag av en typ sku få sån salva som stuntmännen använder för att int bränna sig. Jag sku sätta den på kedar och stenar när jag löder.

Nå hos Rasmussen såg jag denhär tuben som nu då borde vara riktigt bra för ändamålet. Caro, snart kan jag reparera ditt armband med den blåa stenen  : )

STRINDBERG IGEN
Den här gången caféet. Äntligen leverans av Heartagramet. Jag var där tio före fem. Tjugo över fick jag en textare att var det inte på Strindberg vi skulle träffas. Ann hade suttit bakom en konstruktion i mitten av caféet - jag framför. Heh! Vi åt en jättegod Kyckling-artisokkasallad. Rekommenderar!
Sen promenera vi tillsammans till Kampen. Ann till bussen, jag till Sinelli efter diverse, med tanke på  eventuella "Sju smycken". Blir det av kommer jag ju inte att ha en sekund tid att fara till stan.

GUDBARNET HANNA
träffa jag i Forum. Hon sitter i Infon. Jag hade meddelat att jag kommer förbi. Vi åt en glass tillsammans.

Det smådugga när jag vänta på bussen så jag ställde mig under plasttaket och höjde blicken.

Oj nej, men har bråkat med nån. Mobbat och kasta dens nyckel opp på taket  : (

Månne man idag kan säga godnatt efter Tians. Inte omöjligt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar