söndag 21 augusti 2011

GROGG OCH POPCORN
när vi kom hem igår kväll, så det blev ingen blogg. 

Men jag skall börja från början...

PEACE
Halssmycket Inka fick till födisen är en peace-symbol. Symbolen utsågad i titan och glödgad så den blev blå. Det är roligt med titan. Man kan få en massa olika nyanser: rött, violett, gult, grönt...

Symbolen fastnitad i en silverplatta. Inka blev glad. Jag har gjort ett peace-hänge åt Calle som jag har sett att Inka lånat. Det har visserligen lite annat stuk. Finns under rubriken halssmycken.

MONSIEUR VAR SÅ GLAD
över att få träffa sin fru, så efter uppköp i Musta öppna han en skumppa som funnits i kylskåpet sen Midsommarn.

En skumppa med såhär fin kork! Den skall jag spara.

NATUTVIS LAX
så Tättä bad mig kolla om det var för kallt att äta på "taket". Det var lite blåsigt, men absolut inte kallt.
Roligt att leka André Wikström  : )

KÄPYLÄN ELOJUHLAT
var på lördagen. Det var lite bekvämare förr. Loppiset längs Pohjolagatan och smågatorna och festen på sandplanen innanför Pohjolagatan. Nu var loppiset på Kottby lågstadiums går och själva festen på Himmelsbeget. Sku vi nu orka? Klockan börja bli 21. Nå okej! "Diskmaskinen" for igång och halv tio var vi ute. Men! Står det på nätet att festen med bändin och keikkor är från 13-22 så är den från 13 till 22. När vi kom till Himmelsbeget 22.10 höll dom ren på att stänga allt.



Det som förvånade oss var att det inte kom emot väldiga horder av människor. Man tycker att där sku ha varit musik ända till kl 22. Tydligen int.

SÅ VAD NU DÅ?
Tättä föreslog öl på Käpygrilli, jag föreslog grogg hemma. 
Aj med popcorn, sa Tättä. 
Jo, sa jag  : )



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar