fredag 28 oktober 2016

Jag for

till min tandläkare i dag. Men steg upp klockan sju och tvätta håret och man fick här jätte god frukost. Också Monsieur. Jag skrev dagbok och läste Husis. Fick jugurt, kaffe och bröd. Sen satt jag make up och satt fina kläder på mig och for till tandläkarn. Men när jag kom dit fick jag vänta säkert en halv timme...  Nå, sen dök Zlatan opp och han sku sätta dit två nya tänder. Men på tisdagen skall jag till Abrun och ta bort den sista tanden som är lös. Ja ja.

Sen gick jag till Stockmann efter ett röd vin åt Kalle och sen vänta jag en stund på Monsieur och sen gick vi till XXL och köpa en fin sak för min fot. Sen gick vi till Fazer och köpte glass där. Monsieur fick vanilj och jag fick jordgubb. Sen gick vi till en jätte bra film som vi sku se på. Den hette Dagen efter denna. Den var helt sjukt bra!!!  Med Isabelle Huppert.

Sen for vi hem och här laga jag mat: först en whisky och sen stekte jag hönsbröst som var kryddad med örter och vitlök och sen blev det quinoa och sallad och gräddfil och olja. Jag fick rose´. Monsoiseur fick öl.

Här den fina maten.

Den var jätte god!

Och här Arons fina dinosaurie.

Men nu tror jag att jag skall sluta.
Skall gå och se på Teema. 
Attack mot Pearl Harbor.

Adjö!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar