tisdag 1 september 2015

Och i dag då?

Hade igen tänkt gå till verkstaden, men det blev nu inte sen. Men i stället rinde jag till Arno. Monsieur har hela tiden påmint. Men jag såsa sen för vi trodde med Monsieur att han hade jobbat på Ogilvy. Men så var det ju inte. Han hade jobbat på Finnad.

Monsieur gick sen till jeepen och jag satt make up och i trappan mötte jag Isa som hade en ny liten bebi. Hon skulle till Marianne och har alltid förr varit här hos oss och väl en gång på Bastubacka. Alltså Caros klasskamrat.

I Arabia for vi sen upp till Tokmanni där jag köpte Canon-papper och då såg jag en skymt av Gilla som var riktigt hurtig. Och i apoteket såg jag Salme. Vi köpte sen ganska mycket från K-market och sen for vi hem.

Vi satt en tvättmaskin och fick en lur och sen tog Helen kontakt med textare. Hon hade kommit via Kottby till stan från flygfältet. Hon skulle gå nånstans och äta och sen först fara till Botby.

Jag vek sen ihop handdukar och dukar o.dyl och hängde sen opp större lakan och sen fick jag ärtsoppa och sen vet jag nu inte vad som hände. Kanske ingenting.

Men i morgon skall jag absolut till verkstaden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar