fredag 25 september 2015

Monsieur

for till lande i dag. Men före det var jag till fotvård. Jag kom hem och han var ännu hemma. Sen for han och jag sku sätta en ny bild av mig på min telefon. Först blev bilden under vissa saker, men sen fick jag bort den och fick den på fram sidan när man öppnar telefonen. Visar bild i morgon.

Sen gick jag stavgående till Masurkka och sen till Alepa. Där hade dom massor saker så min reppu blev ganska tung, men jag stavgick riktigt hurtigt. Via Siwan efter en burk bönor. Sen hem där jag fick en lur och sen skicka Caro bilder på Amanda med päls och skrinnskor. Jag ringde och ville tala med Panda men vi var båda tysta och sen ville Aron tala med mig och berätta att han var till Solhälla och skoja med Andreas och nu  ville jag då tala med Panda igen, men hon sa ingenting.

Sen laga jag mat och Monsieur ringde och min mat blev fin och nu kontakta Caro att Ville Galle är med i ett program dit Sande förde is och Ville Galle var riktigt bra! Då åt jag mina två portioner med lax och potis och sallad och gräddfil. Och vin. Alltså framför tv:n.

Sen kom Skavlan med David Lagercrantz som är son till Olof Lagercrantz och som skrivit om Zlatan och en ny bok i Millenium-serien som heter Det som inte dödar oss. Stieg Larsson är död, men man vet ju inte hur David Lagercrantz skrev den, eller kanske nån vet...

Monsieur ringde för en stund sen. Han var lite sömnig.

I morgon skall jag till verkstan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar