måndag 21 september 2015

Jeps!

Till Cafe´Aalto i dag. Och som alltid tar jag Musikerns Frukost men utan juce. I stället en kopp kaffe till. J Karjalainen satt bredvid mig med nån grabb och lite längre bort satt igen Kalle Isokallio med nån typ och sen kom dit Törhönen som var där bara en liten stund.

Jag åt min goda mat och sen fick jag ett glas vatten till med en isbit som jag gick efter och då kolla jag en flickas foton som fanns på väggen. Dom var riktigt fina. Hon hade väl bott i Berlin och så hade hon hittat kaverir som hon fotat. Alla runt om i innerstaden i Berlin. Runt hörnet fanns ett bord med hennes nån grej på engelska och sen då boken med saker på svenska om typerna. Jag tog hennes Gmail och kontaktade henne för en stund sen. Dessutom tipsa jag Kalle att han skulle gå och se på den.

Sen till Stockmann där jag köpte potis och Hermesetas och sen till COS där jag köpte den här fina t-skjortan

 Inte vit utan med små gråa saker.

Sen gick jag ännu till ändan av Forsbyvägen och beställde tid åt mig för fotvård. På fredagen. Kanske vi inte far till lande. Ser ut att regna då...

Först satt jag en tvätt maskin med dukar som hade fläckar och min jacka som var brun på kragen. Satt Vanish på dem. Sen dela jag opp Arons "saker" i olika askar och sen hade dom lämnat här lite saker som jag satt i en påse och sen kontakta jag Caro att om hon eller Sande vill föra Johannas Bärtil-saker till dagis. Jag läste halva Husis och hängde sen upp byket. Monsieur hade gått ut  och jag tog en lur och satt sen på potisen. Jag duka allt sen och korvar och sill o. dyl var färdigt och jag stod i fönstret och titta hur pojkarna spela fotboll och vänta och vänta och sen till slut börja jag äta och fortsatte med Husis. Monsieur dök upp och vi åt sen tillsammans.

Sen kom det nyheter och jag satt där med smulor i ena handen och ett papper i andra och sen kom det en bra film på Teema som hette Lilla Quinquin. Ännu tre delar varje dag på Teema. Där var verkligt töntiga typer så jag bara skratta, men vi skall se hur den slutar. Men visserligen var den också bra.

I morgon kanske verkstad eller till stan...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar