måndag 14 september 2015

På morgonen

förde Monsieur jeepen till service och när han kom hem skulle jag just börja med frukosten. Det blev då kaffe och jugurt och bröd m.m. Jag drack kaffe och skrev dagbok och läste Husis med jugurt och sen mera kaffe.

Jag bädda och sen kolla jag min mail och nu hade Helen skickat två mejl. Men sitt jobb i Helsingfors hade hon inte fått. Hon sa att hon var duktig på allt, men att dom inte hade förstått det... Jag svara sen och kommentera Höstmarknaden på Pörtö.

Sen börja jag blogga. Det tog säkert två timmar och sen en stavpromenad till apoteket som är på andra sidan Kottby. Caro hade tipsat att jag sku köpa nånting som heter Sibicort hydrocortison. Det är liksom för allergiska utslag infekterade med bakterier eller jästsvamp. Huj! Vi skall se om det hjälper. Har alltså utslag på min vrist.

Sen stavgick jag till Alepa och köpte banan och äppel och bröd och maito och tupp-papper och det ena och det andra som jag satt i min reppu. Sen stavgick jag hem.

Här blev det då Stures potis och strömmingen jag köpte av nån på Höstmarknaden och barnens pasta med nakkir och rödbeta och ättiksgurka och knäckebröd som jag alltid  äter.

Vi såg sen en snutt med Sophia Jansson som numera sköter Mumin-företaget. Hon är dotter till Tove Janssons bror.

Sen kom då en film om Edward Snowden. Han hade 2013 låtit läcka ut topphemligt material och avslöjat USA:s telefonavlyssning och internetövervakning. Sarah Harrison var med Snowden under flykten.

Och vad gör jag nu.
Går och lägger mig!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar