torsdag 24 september 2015

Till Johanneskyrkan

på onsdagen. Jag hade läst i Kyrkpressen om en man som var pansarman och blev konstnär och kirurg. Han heter Stig Nyström. Vi beslöt gå och titta på han utställning med Monsieur. Han hade studerat i Paris i en skola från1948 - 1953.Tidigare var han i kriget och sen blev han kirurg. Neurokirurg. Men nu är han 91. Ganska fina tavlor.

 Här far Jesus opp till himlen och en snäll och en dum sa nånting till honom.

Här är då en massa människor i fiskarnas nät.

Monsieur hade kastat bort min KP så jag for opp till tredje våningen där pastor Fred Nyström öppna dörren. Han begravde min mamma och konfirmera Kalle och döpte Aron och Amanda.

Sen gick vi till Stora Robertsgatan. Av och an till Bukowski där vi såg en soffa, men den var nog för liten. Sen till en te´butik där jag köpte Neljä Marjaa Vihreä tee och sen Rauhan Salaisuus. Sen gick vi till Galleri Sinne där en flicka som var svenskspråkig och heter Malin Ahlsved och bor i Ekenäs hade utställning. Hon hade nog haft utställningar i olika länder. Var väl utbildad konstnär.

Men alla saker målade på papper var nog ganska små...

Sen en promenad till Stockmann där man fick glass i åttonde och sen matuppköp på delikatessen.  Vi hade stigit av vid Hagnäs torg och kollat min telefon i en DNA och dom sa att om Google inte börjar funka skall jag gå till ett ställe vid korvhuset. Vi gick dit och sen kolla dom nu lite här och där och sen ladda dom den på nytt och tog ut korten och jag har ingen aning om vad flickan gjorde. Sen fick jag den tillbaka och det kom konstiga ljud härifrån och därifrån och bilden av mig finns inte mera. 

Sen blev det god mat med hönsbröst och nudlar och sallad och gräddfil och sen kom tredje delen av Quinquin och sen en film som en 31 årig grabb som heter Alex Ross Perry hade gjort med Elisabeth Moss, känd från Mad Men. Den var riktigt bra!

Nu adjö!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar