fredag 11 september 2015

Till Habitare

i dag. Jag hade stigit opp 8.30 och koka kaffe med bröd och jugurt. Monsieur tog ännu en liten lur. Fick sin frukost. Han cykla sen till Lidl. Jag läste ännu husis och skrev brev åt Iris - Johannas mamma som skall få Ron-smycket. Sen kom Monsieur hem och jag var i duschen och Monsieur gick till Habitare och pikku hiljaa gick jag också. 

Vi hade träff på högerhand där det fanns massor antikt och annat skoj. Nu var Antik West där igen och jag gick sen och visa ringen att stenen hade igen fallit ut och Harri Syrjänen hade reparerat den. Vi gick sen över till andra sidan. Där fanns roliga saker.

 En spis där det kommer ånga från mitten som far nånstans.

 Och ett gammalt arme´kök.

Den här lampan skicka jag bild på åt Kalle för vi tyckte med Monsieur att den var fin, men han var väl inte speciellt intresserad.

 Kakerlackor.

 Konstiga maskar.

 Svampar.

 Och här då en enorm hög av paraplyer.

En Jan-Erik Andersson har gjort dom här borden.

Av den här mannen köpte jag sen en fyrkantig liten lampa. Röd. 
Men nu har jag ingen aning om var jag skall sätta den...

 En flicka och en pojke hade gjort dom här lamporna. Dom blåste dem själva. Duktiga.

Och slutligen: 
Den här soffan tror jag att vi kommer att köpa      : D

Monsieur kom dit före tre. Jag kom dit efter tre. Efter nån timme på antksidan fick man en glass och sen träffa vi Sandes bror med flickvän och sen hans syster Nora med en kaveri och då satt vi i soffan och beslöt köpa den eller vi skall nu se... Och när vi gick ut stod Sande där med två glada flickor. Då var klockan bortåt 20.

Jag kom sen hem via min verkstad för jag sku putsa silver halsband. Hemma såg jag sen min fina lampa som jag nu undrar vart jag skall sätta den. Sen kom det efter nio och jag fick ärtsoppa.

I morgon far vi till lande!

  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar