torsdag 17 september 2015

Till dagis

efter Panda i dag. Men före det satt jag make up och yogakläder och farkkur på dem och en jacka och tog min yogamatta. Och Monsieur hade också en elegant grön sak på sig och jeepen var fint reparerad. I Solhälla ropa dom på Amanda och sen fick hon sina kläder på sig, men jag undrar var lippisen blev.

Vi förde kärran till källarn och hemma hos dem öppna Monsieur balkongdörren och jag laga lördagskorvsbröd och sen ville Panda ha maito. Men före det skoja hon med allt möjligt. Roliga saker. 

Småningom kom Sande och Aron hem. Dom stod länge och tala på gården, men kom sen upp och nu for jag i väg. Tio minuter före fem. Först gick jag över gården och över en gata och sen längs med en jätte lång gata för jag hade missat bussen som körde förbi mig och efter 12 minuter kom bussen och vid järnvägstorget kunde man inte ta nån spårvagn för dom for alla åt fel håll och tvåan som jag tog for över Mannerheimvägen så jag måste stiga av och gå ner och ta sjuan och jag gick sen till Arbis och försena mig 10 minuter.

Men där var konstiga typer. Såna som Monica skall lära. Dom var ju nog jätte duktiga, sku dom ha varit tio stycken. Där var väl en eller två som kunde stå på huvudet. Men nu kommer dom att vara där med oss...

Hemkommen gick jag i duschen och fick sen ärtsoppa.
Nu är klockan redan kvart över elva.

Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar