måndag 14 september 2015

Vi skulle efter Aron

på fredagen från hans förskola. Också mofa kom med. Han lämna bilen på en parkeringsplatsen och så gick vi in. Där satt barn i rader, men sen ropa dom på Aron. Han kom ut från rummet och sen skall dom titta varandra i ögonen när dom säger adjö. Och så fick han någå papper åt mamma. 

Vi for sen till Musta och där fick han en Petz med tre olika smaker. Han hade nämligen namnsdag på fredagen. Han heter Alexander. Vi köpte ganska mycket. Vi for sen till Caro och hon kom sen strax med Panda i en kärra. Panda blev med oss och Caro gick upp för att klä om sig och ta en stor ryggsäck. 

När var vi månne i Kalkstrand? 17-tiden kanske. Jag satt på däck och läste om Otto och sen var vi framme på Bodö och gick genom skogen. Vi packa upp och sen koka jag nakkir och pasta åt barnen och laga fetasallad med tomat och oliver och det ena och det andra och goda semlor i ugnen. Och lite vitt vin.

Barnen somna väl sen. Caro och jag fortsatte med våra saker som vi sku sälja. Småningom bar hon ner dem och sen var det godnatt.

Här den fina lampan som jag köpte på Habitare. Lådan är 20 X 20 och lampan 10 X 10. Lampan är ganska tung. Den står på vita toddor.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar