har blivit en eternell.
Den har inte tappat ett enda barr - den har bara vissnat.
BORDEN OCH PLACERINGEN
för morgondagens fest blev lite jobbig, men nu verkar det ok. Jag håller ännu på med namnlapparna. Ändå kokades här bouillabaisse nästan fyra timmar. Räkor, musslor, olivolja och persilja sätts till i morgon. Hoppas det blir gott.
Mitt bouillabaisskök.
Ännu en rask promenad till Alepa och sen morgondagens göralista. Hönslår som middag och nu skall jag fortsätta med placeringskorten.
Första svar är "kommer ej ihåg". Sök på din blogg gav i varje fall inget resultat. Icke heller minns jag att jag i mina receptsamlingar skulle ha någon "Babbens Bouillabaisse". Resultat av enkäten mellan mina öron blir således "Nej".
SvaraRaderaThe Ögla
OK. Då skall jag skriva det fast t.o.m i morgon : )
SvaraRadera