torsdag 10 januari 2013


I DAG
var mitt största program att gå igenom alla bilder från år 2012. Jag talar alltså om min Mac som håller på att braka ihop. Jag sortera bilderna och överförde dem sen på min yttre hårdskiva. Dessutom räknar jag med att både g-mail och blogger är program som liksom finns på nätet, som inte behöver installeras på en ny dator.

YOGAN
kändes ren i går lite så där att med långa tänder, men natutvis gick jag. Jag försena mig lite, men det gjorde ingeting eftersom man yogar i egen takt. Och snart kändes det riktigt roligt igen. Jag var inte ens rädd för att stå på huvve. Men det borde jag ha varit för första gången i mitt liv störta jag ner. Jag hade gått upp snett och med lösa ryggmuskler. Men jag gjorde det snabbt på nytt och stod säkert 20 sek. Det var roligt   : )


TAPENAD
(olivpasta) var jag sjukt sugen på. Gick till Sokos stora matavdelning och räkna med att där sku finnas, men jag hitta inte. Och int var där heller nån som städa/fyllde på hyllorna som jag sku ha kunnat fråga. Det  blev Koriander-pasta. Visserligen ämnad för matlagning -  inte på smörgås - men jag köpte den ändå.

 
Här på ett smörgåskex.
 
Nog går den ju att äta, men konstigt när MustaPekka har olika tapenader och Pirkka-medelhavspasta m.m. 


SLUTLIGEN
Hur kan en Marc Jacobs-tröja kosta långt över 200€ om den är Made in China?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar