torsdag 17 januari 2013

RÖNNBER & CO
var en reklambyrå på 80-talet som gjorde helt sjukt bra reklam för Viking Line. Det var dom som klippte sönder logon till NG LI, men det var inte det bästa. Det bästa var några klassiska filmaffischer som Bosse Rönnberg finurligt gjore till Viking Line-annonser. Det var på 80-talet och den enda jag mera minns var  Ben Hur-affischen med dom enorma bokstäverna av sten. Rönnberg hade omskrivit att "det sku vara humor att fara till Finland, MEN HUR?" I dag använde jag någon timme till att söka dom här affischerna, men tillsvidare med 0 resultat. Jag ger inte upp!


FANTASTISKT VÄDER
och har jag inte alltid sagt att kameran skall finnas i väskan vart man än går. Jag tyckte ändå att jag inte behöver den, men jag sku ha fått fina soliga snöbilder från Kottby. Jag passa på att promenera till min gumor - fick motion och frisk luft - och så tog vi taxi till tandläkarn. Medan hon blev omskött läste jag Lola Uppochner och drack kakao från en automat. Det var riktigt gott, men varför finns det en automat med olika kaffen och kakaon i tandläkarns väntrum. Är det liksom för följeslagaren? Eller vill tandläkarn jobba i en kaffemun? Man undrar.


YOGAN
var ok. Jag skulle villa lära mig stå på huvuvdet utan lärarinnans hjälp, men det är svårt att komma upp. I dag märkte jag genast att ingenting var bra,  att huvudet var i fel ställning och benen var för spända så jag kom ner.  Snart stod jag upprätt igen och nu kände jag att allt var rätt. Men jag sku villa klara det själv!

Monsieur reparateur de fenêtre har också sin kurs på Arbis. Han har aldrig förr kommit huvudvägen från cafét och jag har aldrig gått på tuppen förr och nu stod vi plötsligt där i inre aulan och Monsieur sa "Hej Gerd!"  : ) Yogan slutar 19.30 men Monsieurs kurs räcker ända ill kl 21 så vi sa "hej då, ses".

Köpte lite smått och gott från Sokos matavdelning och for sen hem.



LITE MER OFTA
borde jag få skriva "idag i verkstaden". Ta nu och kolla mina kategorier och beställ nånting   : D



 SLUTLIGEN 


en lite bättre bild av klockan.


4 kommentarer:

  1. Månne pappa går på samma arbis kurs som T. Det kan vara. Han går en massa snickar o möbeltapetseringskurser i vilket fall som helst. Pappa blev pensioner förra året och arbis verkar ju ha jätte bra juttun att göra när man har tid!

    SvaraRadera
  2. Tättä har några år reparerat vår stugas fönster. Nu var köksfönstret i turen. Men där finns ju också bra snickarkurser : )

    SvaraRadera
  3. Eiks vaan. 50-luvulla George Nelsonin design. Nyt uustuotanto Stockalta : )

    SvaraRadera