måndag 27 februari 2012

UPPGIFTER PÅ STAN
och till Kronohagen flere gånger av och an. Först släppte jag in bärabortgubbarna och diskutera lite med dem. Tog sen sjuans spåra till Stockmann och skötte ett gudmorärende. Tillbaka till Kronohagen och vi kom överens med gubbarna att dom far när dom far jag passar på att besöka Syrjänen. Jag blev plötsligt utan jobb och skulle gärna komma igång med Lapis lazuli-smyckena. Men han var inte på plats. Den aktuella praktikanten lova be honom ringa. Nu blev det ju ingenting av att fördriva tiden i hans verkstad så jag stack mig in till Design forum och caféet där som heter Kakku Galleria. 
Grönt té och kakbit 6€.

Godare med croissant.

Det här var utsikten från mitt bord.


ATT FÖRDRIVA TIDEN
var ju lite jobbigt. Jag skulle tillbaks till Kronohagsgatan kl 15. Och när jag var i Akademen ringde Syrjänen  och tyckte att nog måst jag ju ha jobb, så antagligen slipar han stenarna den här veckan  : )

STÄDERSKAN
var en söt flicka som tyckte att hon får det fint på två timmar. Så jag gick ut igen. Jag hade fått i uppgift att föra antika handdukar till något ställe som jag nu sen ändå inte hittade. Jag gick tillbaka och satte mig på golvet i ett färdig städat rum.

 Adjö Kronohagen. Nu blir det roligare att umgås med gumor.


AV LÖRDAGENS POTISMOS
blev det massor över. Så idag vispa jag i ett ägg, krydda med salt och peppar och stekte potatiskroketter av moset som vi åt med knack-korv och en öl. 

DEN FINA LAMPAN
ville Gilla se. Här står den i soffans huvudända. Det var på skärmen av metall som Aron knacka försiktigt för att väcka momi  : )


I MORGON
besök i verkstaden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar