tisdag 28 februari 2012

MIN VÄN ARNO
som är aktiv inom Hesy (Helsingin eläinsuojelu yhdistys) kom på besök till verkstaden i dag. Jag hade igen en hög slitna handdukar som Hesy gärna tar emot för djuren att ligga på. Det var tur att jag råka på honom i Musta Pekka - länge sen sist. En ooch en halv timme satt vi och prata. Han har besökt verkstaden tidigare. Han lova ta frugan med nästa gång.

GAMLA VERKTYG
hitta jag i en symaskinslåda på Kronohagsgatan.

Verktyg av järn är alltid användbara. I synnerhet avbitartången överst. Sån har jag inte. Jag har bara en sidavbitare.

JAG VILLE FOTOGRAFERA
snöstormen. Lite för jobbigt att göra det utomhus. 
Dom här bilderna är genom mitt verkstadsfönster

Den här nedersta bilden på skoj med makro.


LÄNKMASKINEN
beställde jag i dag. Dessutom två buntar sågblad - grova och fina. Med bunt menar jag ett gross så jag har väl sågblad för resten av karriären.

HILKKA - MIN IVRIGASTE KUND
ringde och tipsa mig om stipendium av Kalevala Koru. Ändå hinner jag nog inte komma med nånting som dom sku villa finansiera. Vill man ha en utställning skall man kunna hänvisa till galleriet och  berätta/illustrera  utställningens innehåll -  inom en månad.

HEMMA LITE TIDIGARE
Ingen vits att sitta i verkstaden utan jobb. Och att klara sig utan grönt té var ju en omöjlighet.

Hemma ofta med knäckebröd.


I MORGON SILVERFORM
Jag skall hälsa på Yvonne och Nina Westerlund som hyr bord där och väl dessutom jobbar med emaljering. Det skall bli roligt. Och efter det på eftermiddagen en massa uppköp på stan   : )

2 kommentarer:

  1. aj vaskadu köpa? :)
    Caro

    SvaraRadera
  2. Vita Vagabond sneakers från Stockmann (minus 10€), Ashwagandha-pulver från Ruohonjuuri, gå efter våra Flowbiljetter från Tiketti, Sensai 38° till nedsattpris från Sokos, m.m : D

    SvaraRadera