måndag 13 februari 2012

IDAG I VERKSTADEN
bara några timmar. Före det egna nätjuttur hemma och sen ett antal telefonsamtal - inte egna.

Fortsatte med länkarna.


Jag har aldrig brytt mig förfärligt mycke om att göra kedar. Visserligen nog armbanden med dom tjocka silvelänkarna, men inte nödvändigtvis långa saker med små länkar. Ändå blir det ganska roligt med olika storlekar och silver och mässing. Men för det första är det jobbigt att göra själva länkarna, att för hand tvinna dem runt en pinne. Och sen är det ännu jobbigare att få dem snyggt sågade. 

Jag beslöt beställa en länkmaskin från Rasmussen. Jag diskutera med representanten i luren och förstod att man måst köpa ett skilt handtag för att kunna såga länkarna och det handtaget måst passa i ens hängborr. Ändå blev jag osäker. Jag måst ringa i morgon på nytt.


MIDDAGEN
blev rotsaksgryta. Vinterns första. Jag kom int alls ihåg hur snabbt det går att laga och hur gott det blir och minimalt med kalorier  : )


ATT SOVA DÅLIGT
händer mig nu och då. Ändå förstår jag inte det här som jag hörde eller läste nånstans. För att den rätta sömnrytmen skall hålla skall man också på veckosluten stiga upp samma tid som på vardagen. Aj man får liksom int sova till nio eller tio på lördag och söndag.  Det låter nu verkligt konstigt.


APROPÅ VINTERTÄVLINGEN
var det här roligt: 
på lördagen var finska och svenska namnsdagen Talvikki och Isa  : D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar