onsdag 30 november 2011

DAGEN BLEV LÄNGRE ÄN JAG TRODDE
Min bror blev sjuk och kunde inte komma med så jag försökte själv lyssna uppmärksamt på allt bostadsförmedlaren sa. Om man skall tro Blomsterfondens priskommentar kommer min gudmor att kunna bo tio år på det hemmet med summan hon får för sin bostad. Men det visa sig att diverse papper inte finns i hemmet vilket betyder att jag på fredagen efter att ha kollat Blomsterfonden far med Margus till Aktia och kollar bankfacket. Jag hade räknat med att sticka kl 14 i dag, men vi sku till källarn efter vinterkläder, skriva det ena och det andra och hämta mat från K-kauppan. Så jag stack kl 16. Vissa dagar är jag tvungen att berätta om vad jag gör med gudmor, annars har jag ingenting att skriva.

JAG HADE RÄKNAT MED
att hinna kolla kappor och vara i verkstaden. Verkstaden blev det ju ingenting av, men jag tror att jag hitta en bra kappa - eller rock. I går kväll såg jag på nätet att Vero Moda hade "dufflar". Jag tänkte att onödigt att beställa när det finns affärer i Helsingfors. Jag gick alltså först till Forums VM och hitta en lämplig. Sa ändå att jag återkommer för Stockmann har också VM avdelning och där sku jag ha fått 10€ rabatt. Nå den här rocken fanns inte. Dom som fanns hos Stockmnn var slimmade. Jag kolla med andra modeaffärer och deras "dufflar" var alla slimmade. Beslöt gå tillbaka till Forum.

ÄNDÅ GLASS FÖRE DET
Den här gången på 8:de våningen. Där har jag suttit med både Inka och Anni.
Jag tror att det är Fazers egen glass. Den är jätte god.

Jag köpte alltså en grå hupparock från VM. Jag fota den här hemma nu på kvällen, men den blev ful. Jag visar sen i morgon i dagsljus.

MATUPPKÖP
från Sokos "stora". Det blev grekisk sallad i dag. Tättä hade varit på gubblunch och jag orka int börja kocka. Men känner ni till  Wotkin´s charkuterier? Dom hyr en del av Sokos matavdelnings manuella charkdisk. Jag köpte sjukt god lördagskorv.

Det här är liksom en bild på omslagspappret.

KLOCKAN VAR MASSOR
när jagsatt i bussen. 

Intelligent att genom bussfönstret fota klocktornet på järnvägsstationen  : )

EN GROGG MED TÄTTÄ
och så berätta jag dagens "äventyr".

Här då vårt bidrag till Grekland. Både fetan och oliverna var grekiska. Och dessutom var det vita vinet också från Grekand.

Jag vet in om jag nämnt tidigare att vi följt med en norsk serie på FST5. Den hann vi bra med men nu börjar jag bli ganska slut.
I morgon tänker jag inte ge nånting av mig själv till nån. Jag tänker ta bröd och kaffe med till verkstaden och vara där till kl 16. Äntligen yoga kl 18 och sen hem. Det som är jobbigt är Caros och min loppis på lördagen. Ännu mycket otvättat och ostruket. Kanske jag sku orka stryka nånting ännu i kväll...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar