fredag 11 november 2011

FÖR ATT HINNA MED ALLT
blev det veckoslutets stora matuppköp idag. Strax efter 12 kom vi iväg och kl 14 hemma och då skulle jag iväg till frissan. I bussen ringde jag ännu till firman Sellina och kolla vad gudmodern de facto äter - typ lättmjölk eller fettfri.

Väl framme hos frissan Inka blev jag väl omhändertagen. Jag fick en kopp capuccino, choko och ett glas skumppa (det får man fredag och lördag). Och mitt hår blev fint. Inka hade nya glasögon. Hon var så snygg. Måst fota henne på söndagen när dom kommer på farsdag.

Från frissan till Akademen efter farsdagsboken och hem via Stockmanns delikatess efter lever (på menun imorgon). Mustapekkas eftermiddagsleverans hade inte ännu kommit när vi var där  : (

JUST OCH JUST HEMMA
när Aron kom. Han ringde på dörren och hade sin roliga spjuvermin när jag öppna. Mamma for iväg och Aron vinka glatt hej hej. Jag börja sen med maten: köttfärs, potis och sås. Då och då kom Aron och titta och sa "nam". Jag duka och vi satte oss alla runt bordet - mofa, momi och Aron. Aron åt typ tre gafflar.

Sen gick han och leka.

Jag satt resten i kylskåpet. Det bli hans lunch i morgon.
Kl 21 i badet och kvällsbiten gick lite bättre.

Här jag i momikläd och min nya frisyr. Genast när Aron har pyamas och tuttflaska ser han ut som en bebi. Kl 22 sov han.

I MORGON
avhämtas Aron 12-tiden. Familjen Salminen skall på gårdstalko. Tättä far som Jeep-chaufför med Calle och Inka för att ännu kolla möbler kl 12.30. Då skall jag reda upp här hemma och dammsuga. Det måst ju bli fint till farsdag när här bjuds på middag.

EN NY BESTÄLLNING
i går så jag börjar bli lite orolig på riktigt hur jag skall hinna. Det var ju inte meningen att jag sku ställa upp på det här sättet med gudmor - det bara blev. Men att sälja bostaden före julen blir för stressigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar