söndag 27 november 2011

HUR MÅR JAG MÅNNE?
Kanske bättre.  Och kl 13 var jag  verkstaden. Nästan två veckor sen sist.
Innan jag börja jobba kolla jag först loppisgrejor till nästa lördag. Osålda saker borde man ju föra direkt till UFF eller Emmaus, men jag provar nu en gång till.

 Jag fortsatte sen med dom konstiga stenarna som skall bli hängen. Nu lyckades den ena riktgt bra, men den andra är lite krånglig. Och jag fortsatte också med viss recycling. Jag hade träff med min Jeep-chaufför 17.00 utanför garaget. Kändes lustigt att vara i Mustapekka så sent en lördag.

EN BLOGG MED SMYCKEN OCH FUNDERINGAR
kallar jag ju bloggen. Jag hoppas att det snart kommer juttur om en massa smycken jag gör, men det här med funderingar. Det måst jag ta mera på alvar. Inte brara slentrianmässigt skriva dagbok.

När jag sen satt i matbordet med trad lax var jag helt slut. Nån annans gubbe sku ha kunna vara dum, men min sa snälla saker och var vitsig.

EFTERSNACK
i tv titta jag på sen. Där tala dom just om hur man förr kunde vila hemma när man var sjuk, att nu när man är uppkopplad kan man fortsätta jobba från sängen. Och dom sa att det värsta är när en chef kommer sjuk till jobbet, för då tror alla att så måst man göra. Nå, nu är jag ju inte i förvärvslivet mera, men lite dåligt har det blivit med vilan ändå.

KADRI MÄLK
hade jag tänkt berätta om idag - en estnisk smyckedesigner, men nu blir det istället...
...


Jag har fått vara Queen-fan riktigt i fred.  Det är inte många av mina bekanta som gillar dom."Och den där vidriga Freddie Mercury", säger folk.
Nå man behöver ju inte se på honom. Det räcker att lyssna. Otroliga stycken. Bohemian Rhapsody, We Will Rock you, We Are The Champions, The Show Must Go On, I Want it All, Radio Ga Ga mm.

Senaste lördag i Hitmen bw:ades Mårten Svartström med att spela ett långt potpuri på icke kända Queen-låtar. Ja, ja.


YLE TEEMA hade teemakväll med Queen för att det är 20 år sen Mercury dog.  

Jag har haft en c-kasett med Greatist Hits, men jag tror den försvann i samband med planeringen av en sommarfest. Vart tredje år är det alltid dom olika öarna som ordnar programmet till sommafesten på Pörtö. För fyra år sen var jag ännu väldigt aktiv. Vi gjorde en opera som hette "Sommarslavar": En tredje del rap, en tedje del Verdis Nabucco och en trdeje del Queen - här och där i operan We Will Rock You och sen då som avslutning förstås We Are The Champions. 

I morgon skall jag hälsa på Gilla, men jag tror det står nånting annat i almanackan också. Tror jag. Väl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar