söndag 20 november 2011

JAG ÄR EXAKT LIKA SJUK
som igår. Antagligen läkare i morgon om det inte känns bättre.

Ändå gjorde jag vissa saker på nätet, kolla magistrat och betalningar. Men jag kolla också min egen blogg. Det kan hända att jag gör två separata bloggar. En smyckeblogg som är officiell och en vardagsblogg som blir privat. Ändå har jag ingenting beslutat ännu. Skall ta mig en funderare...

ATT KOLLA BOKHYLLAN
kan vara bra ibland. Eller kanske ingen annan är som jag att den köper böcker, placerar dem i bokhyllan och glömmer bort dem. Serenissima (Erica Jong) var en sån. Den läser jag nu. Utkommen 1987. 

Jag har ett antal Henry Miller -böcker och när jag förstrött kolla bokhyllan på veckoslutet såg jag nånting som verkar väldigt intressant. 

Millers vän, fotografen Brassai berättar om deras gemensamma år i Paris. 
När jag öppnade boken märkte jag att den aldrig är läst. 

Och i går när jag såg Orson Welles dokumentär F for Fake, nämnde han Hemingways shortstory "The Undefeated". Jag kom ihåg att jag köpt en bok på engelska med Hemingways The First Forty-Nine Stories. Jag hade köpt den med anledning av novellen Cat in the Rain. Nån annan story läste jag aldrig. Och jo, The Undefeated finns där  : )

SKISSERNA ÄR RENRITADE
När jag har bloggat färdigt skall jag skicka iväg dem. 

Här då fotisspelarens förslag. 

Också lilla amuletten med ett "a" i olika metall har jag ritat rent. Den borde visst göras inom november. Arsenal-grejen inom januari.

SLUTLIGEN
varför talas det i tidningarna inte om jobb - varför skriver man arbetstillfällen eller årsverken?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar