måndag 21 november 2011

JAG RINGDE TILL
Helsingfors Läkarstation men dom hade nånsorts strul med sin bokning. Först mitt på dagen kom jag fram. Jag fick tid kl 16.40

JAG RINGDE TILL
Folkhälsan för femtielfte gågen. Nu kom jag fram. Att bo privat kostar 4.250€ i månaden.

JAG RINGDE TILL
pediterapi-människan och fick tid till nästa måndag.

AV FÖREKOMMEN ANLEDNING
hängde jag också på nätet. Och dessutom kontakt med kunderna jag gjort skisser åt. Båda tyckte att alla var "fina" och ville återkomma.

DET VAR REDAN MÖRKT
när jag gav mig av. Min läkare ver en blonderad tant - snäppet äldre än jag. Väldigt trevlig. Hon tyckte att min hals var en typisk viruskurkku, men skicka mig ändå till laboratoriet för blodprov. Det gick snabbt och resultatet var ingen bakterie - alltså ingen antibiotika. Tyvärr kommer det att räcka längre på det här sättet. Men hon skrev åt mig klassisk Codesan mot hostan och nåntig mot snuvan. Jag trodde det var spray som sku öppna näsan, men i apoteket visa det sig vara piller. Tredje gången gilt! Först spädbarns spray, sen glaspipett och nu piller, eller liksom kapslar. Nå, Caro förklara att dom är säkert riktigt bra att det är allergipiller.

Tättä tyckte att han int behöver gå till doktorn eftersom jag var, att vi liksom har samma bobba. Kanske det är så.

OCH JULGATAN VAR TÄND

Centralgatan utanför Stockmann.

Stockmanns fönster.

Och Alexandersgatan.

Säkert bra att dom sparar 80% av energikostnaderna, men nog borde ju ljuset vara gult - inte vitt  : (


TVÅ FLUGOR I EN SMÄLL
på tisdan, men det blir ju ingenting. Min bror sku komma efter en lampa och så sku i då till Margus och påbörja projektet. Tantläkaren sa ändå att det här nog smittar, att om det int är helt pakko på att hälsa på en åldring sku hon int göra det. Nå, jag ringde Margus och hon tyckte lika så vi skjuter nu upp det hela. Jag har bara hört av folk att denna "flunssa" kan hålla på tre veckor.

SENASTE MÅNDAG
sökte jag ju huppatakkir  i hela stan. På onsdagkväll kolla jag HM-COM och hitta en utmärkt för någå 50€  Hoppas den kommer med posten i morgon.


Åsch, bilden gick inte att förstora  : (

Nu te´och sen Goodnight.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar