torsdag 3 november 2011

SPLITTRAD DAG
så det blev ingen verkstad. 

Efter frukosten på morgonen ringde Mats (från Sibbo, min gudmors kusins sambo) att han kunde nu hämta nycklarna till Margus (gudmoderns) hem. Tolvtiden kom han och nu borde jag väl då gå kolla typ räkningar.

Sedan blev det datorjobb. Bl.a förfallna fakturor att betala. För eftermiddagen och kvällen behövdes diverse från Alepan så jag stack mig dit och for sedan iväg till Dals.

I SÄNGEN LÅG EN
irriterad, nästan förbaskad gudmor. Den tidigare tyslåtna gumman hade farit hem och nu var där nånting nytt som bar sig illa åt...
Fysioterapeuten hade försökt gå med Margus i trapporna med ganska dåligt resultat. Inkommande veckas onsdag eller torsdag skall Margus med diverse sköterskor fara hem till Kronohagen och kolla hur hon eventuellt kan klara sig där.

ARBIS FÖLJANDE.
Dom hade ett långt bord med loppissaker. Jag var i väldigt god tid så jag stod länge och grävde i en plåtask med "krimskrams". Mitt i råddet fanns muminörhängen av 925 silver. Här en enormt dålig bild.

Jag gav 1€ åt vaktmästarn för dem. Vem månne sku villa ha dem. Jag kommer knappast att använda dem själv.

Själva yogan gick relativt. Monica tipsa mig om hur man egentligen skall öva för att småningom "sitta i luften".

CARO HAR SAGT
att har man ingenting att skriva på sin blogg skall man inte skriva och har man ingenting att fota så sätter man ingen bild. Men jag vill gärna skriva varje dag (bara jag är hemma) och nog skall det ju vara nån bild också. Så förutom muminörhängena fota jag min goda mat jag fick hemma efter duschen. 

Det vita i grönsakssoppan ör turkisk joughurt.

IMORGON FAR VI TILL BORGÅ
och då blir det säkert intressantare bilder. Min släkt finns på Borgå begravningsplats. Vi tar med kusin Gunilla från Arabia och har träff med Cola och Anneka (min bror med fru) vid graven. Sen blir det väl lunch nånstans och senare kaffe hos dem i Gamla stan. 

Så det här betyder att vi far till lande först på lördagen. Bra att man kan vara flexibel och att Pörtö-Line kör varje dag  : )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar