lördag 9 april 2016

Vi steg upp sju

och Panda kom hit lite före nio. Jag höll ännu på med hennes ägg och diverse andra saker. Mofa gick efter henne. Hon var glad. Sen fick mofa och Panda mat i köket. 

Här en rolig bild när Amanda leker med pengar.

Jag åt i soffan. Skrev dagbok. Mofa och Panda gick upp på datorn och jag läste Husis i köket. Vi tvätta tänderna med Amanda och småningom gick mofa och Amanda ut. Jag var i kontakt med Caro och hon sa att Sande var på väg efter Panda. Klockan var närmare ett. Amanda blev glad att se sin pappa. 

Vi gick med Monsieur till Vårmässan i Messukeskus. Det var helt roligt. Jag köpte roliga lökar. Här en bild.

  Glad flicka!

Vi gick sen till ett DNA ställe och där köpte jag ett kort som sku ge åt mig en pad. Vi kom hem. Vi sku skriva ostoslista. Monsieur var på datorn. Sen kom han ner. Vi skrev listan. Vi beslöt fara till Verkkokauppa. Där köpte vi en fin pad. Mannen satt den lilla DNA lappen i padden. Sen for vi till Musta, men Monsieur for först till en K-rauta. Kom därifrån och då hade jag köpt väl det mesta. Eller han sku nu väl ha någå ännu. Åt min glass i bilen och kom hem. 

Vi hade faktiskt massor saker som vi sku packa upp. Vi far alltså i morgon till stugan med 15-båten. Blir där till måndan.

Vi kom hem och det blev god mat. Kycklingbitar, lök, ris, gräddfil och sallad. Klockan var verkligen massor när vi kolla nyheterna. Då var den tio. Sen titta jag nu ännu på lustiga filmer, men dom var nu lite tråkiga.  Filmen med Ewan McGregor hade vi sett.

Sen kom jag hit!
Vad månne jag säger nu?

Godnatt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar