måndag 18 april 2016

På lördagen

steg jag upp klockan 07. Här kokades ägg och kaffe och jugurt m.m. Lite över åtta kom Amanda upp. Eller väl med Aron. Här äter hon vindruvor i köket.


Se så hon är glad!

Sen kom också Caro och Sande. Vi åt länge. Gott kaffe. Jag satt nu väl där ännu länge. Duka bort. Diska. 

Men det roliga var att Aron först föll i vattnet från bryggan och sen fastna han med sina stövlar i mutan    :  )   Hi hi!

Nu hade familjen börjat med att grilla korv. Dom kom och fråga om jag kunde komma ner. Jo, det kunde jag. Jag tog många fina bilder.

 Här skall dom småningom få hotdoggar.

 Amanda och Aron äter.

 Jag äter.

 Caro äter.

Sande grillar lite korv till.

Jag gick och fortsatte att diska och sen gick vi på en promenad. Sande, Caro, Aron, Amanda och jag. Sande kasta med sitt svirvel då och då och plötsligt fick han den här fina fisken.

 Fin öring!

 Sande är stolt!

 Småningom gick sen också Aron hem med sin pappa.

 Här är mamma och Amanda. Vad månne dom gör?

Vi gick sen småningom hem. Dom gjorde nu allt möjligt och sen gick dom i bastun och jag laga maten. Laxen i ugnen, potis, broccoli, sparris, gräddfil och sallad. Dom var sååå röda när dom kom ut från bastun. Vi satte oss till bords. Barnen fick spenatplättar. Säkert gott. Man fick rödvin. Jag tror att Monsieur drack öl. Och maten var riktigt god!

Jag duka sen av och barnen lekte med nånting och Kalle fråga hur vi hadde det och Caro skicka någå bilder åt honom och jag skicka också en. Småningom gick dom väl ner. Jag följde dem.

Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar