tisdag 5 april 2016

God jugurt

i dag. Först i duschen sen god frukost. Dagbok och Husis. Satt i soffan med Caros blomma på bordet. Bädda. Monsieur laga god laxsoppa. Sen börja jag blogga. Om den fina festen.

Sen gick vi ut med Monsieur. Jag tog en tunnare maihare. Ljusröda vantar. Ryggsäck på ryggen. Inga stavar för jag sku bära hushållspapper och tupp-papper hem. Vi gick runt koloniträdgården. Till Alepa. Vi köpte mycket saker. Jag fick en glass. Monsieur gick sen till biblioteket och jag gick hem. 
Här packa jag upp.

Fortsatte blogga. Nu satt jag på laxsoppan och då kom Monsieur hem. Det sku nog ha fortsatt fast hur länge där på bibban. Han fick också god laxsoppa. Jag läste Kyrkpressen.

Sen kom det Spotlight och sen nyheter. Halv tio ringde jag till Kalle, men han sa att han tar kontakt tiotiden att han skulle gå och köpa en rulle att ta bort Miius hår med.

Han ringde. Jag tala om Macen. Att vi skulle köpa från Verkkokauppa, men han tyckte att jag inte skulle skaffa Photoshop. Det fanns säkert nånting bra att använda på Macen. Men på fredag morgon skall jag gå och köpa en iPad från Stockmann. Men jag skall dit också i morgon och på torsdan och på fredan. Aj jo! På torsdan skall jag och yoga.

Vi far säkert till lande på lördan.

Adjö!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar