torsdag 28 april 2016

Jag steg upp

klockan sju. Tvätta håret. Var i duschen. Monsieur gick på bolagsmöte. Koka kaffe, jugurt och bröd. 11-tiden kom han. Sen for Monsieur till Vanda för att kolla parkett. 

Nu börja jag med sista skåpet. Gick igenom allt. Kasta bort massor. I morgon skall jag ta ett foto av en bild på Kalle som var två år då. En man hade ritat. Vi var på Mikado. Det var väl första maj.

Jag förde tidningar och plastpåse till roskis och Monsieur kom efter mig och vi for till Musta och jag posta min industriella design. Bröd och grönsaker och det ena och det andra från Musta. Vi kom hem och packa upp.

Småningom hämta mamma barnen hit. Dom fick köttbullar och makaroner  och ketchup i köket. Men tyvärr glömde jag fota...  Dom gick till datorn. Aron fick kakao och plocktallrik.  Sen lekte Panda med Brio-tåget och sen gick dom ut. Caro hade varit på ett grundskolemöte och Sande på ett bolagsmöte i folkets hus. Sande for sen till Kimmonpuisto och Caro kom hit efter en enorm kasse med saker och tog med sig Aron till Kimmis. Dom for hem.

Jag satt på potisen. Det blev god lax. Alltså kall. Alltså från Musta. Monsieur fick öl. Jag fick vin. 

Sen kom det på Hero en så hurja bra film. Den hette Joy Ride. Regisserad av John Dahl. Sjukt bra!

Sen gick vi och sova... 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar