måndag 25 april 2016

Söndag!

Vi steg opp åtta med Monsieur. Här blev kaffe och ägg och bröd m.m. Jag fick gott kaffe från min termos. Skrev dagbok. Läste Husis. Gick i duschen. 

Elvatiden vakna väl Kalle. Fick kaffe och ägg och god mat. Sen börja han och titta på en massa saker som han skulle ta med sig hem. Satt dem i en enorm brun kasse. Jag vek sen ihop alla hans lakan.

 Vad månne han läser.

Tog min ryggsäck och mina stavar och gick till Gilla. Hon stod på balkongen. Roligt att vara där. Fick mina böcker och en annan bok som hette Ett år av magiskt tänkande av Joan Didion. Börja på den i går kväll. Jag fick en liten flaska skumppa och öl och nötter och ost att sätta på små bröd. Jag tror att jag var där till klockan 18. Eller lite före. Nu regnade det. Gick med mina stavar till hållplatsen. Vinka åt Gilla som var på balkongen. 

Monsieur hade varit med Kalle först till Verkkokauppa där han bytte ut vår konstiga ljusa sak till en svart som man kunde sätta fast. Kalle tog väl mått på en tvättmaskin. Sen förde Monsieur Kalle till Speranski.

Hemma fick man lax, tonfisk och pasta och sallad. Jag fick vin. Monsieur fick öl. Jag duka ut och Monsieur diska och sen sku vi se på två typer som var i Italein men den filmen var nog så töntig så vi vi såg på en film om en Glenn Campbell som hade alzheimer. Den var riktigt bra!

3 kommentarer:

  1. "till Verkkokauppa där han bytte ut vår konstiga ljusa sak till en svart som man kunde sätta fast"
    vad pratar du om här? du har tappat någon mening?

    SvaraRadera
  2. Nej! Han bytte ut det där ljusa fodralet där paden inte hölls till ett svart där den hölls bättre. Den svarta var dyrare. Den hade ett gummiband som var runt paden.

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja just, padden hade du inte skrivit något om :)

      Radera