onsdag 6 april 2016

Galna dagar

i dag. Monsieur for till stan på morgonen och jag laga kaffe. Skrev dagbok. Läste Husis. 
Och här den fina blomman!

Jätte fin!

Monsieur kom hem. Fick god frukost.  Jag satt på make up och en tunnare maihare. Ingen halsduk.

For till stan. Först till Yves. Sen till Stockmann. Glass i övre våningen. En en liter flaska och en liten flaska som hette Savon de Marseille Extra pur Verveine. Undrar vad Verveine betyder? Sen Biotherm och Sensai. Från delikatessen bröd och broccoli för en euro. Men tyvärr ingen morot. Förr fick man fina morötter styckevis. Nu var det en en kilos påse. Ja ja.

Jag tog en promenad till Rasmussen. Helt roligt. Fråga varföt där var så mycket poliser. Det var för att en premiärminister från Turkiet skulle träffa Sipilä. Heh! Jag fick silver åt Kalle. 2mm. Sen kom ettan och jag for hem. I spårvagnen träffa jag Occo. Han var glad. Hade fått ett nytt jobb på Sveaborg.

Hem via Siwan. Köpte en konstig påse med luomu morötter. Lite rutiga. Sista påsen. Nu hade det börjat regna. 

Kom hem. Packa upp. Börja med maten. Dom där sista hette kycklingnugget men broccoli och morötter och lök och selleri och sen ägg. Det blev gott. Sallad till och bröd. 

Om en stund skall jag se på en film som heter En aldelses särskild dag med Sophia Loren och Marcello Mastroianni. Den börjar klockan 22.

Adjö!

2 kommentarer:

  1. Verveine är Järnört. Dvs kan också kalls verbena. Doftar underbart. Yves hade förr en body scent spray med verbenadoft. Den va fin. Finns väl inte mer. Tror jag.

    SvaraRadera
  2. Ja just ja. Hoppas att verveine doftar gott : )

    SvaraRadera