måndag 25 april 2016

Det var lördag

i dag. Monsieur hade stigit tidigare upp och här fanns kaffe och ägg m.m. Men jag koka en kopp kaffe till åt mej. Skrev dagbok. Läste Husis. Monsieur hade redan börjat med sitt rum.

Jag gick i duschen och tvätta håret och fortsatte sen här med en massa foton som jag satt i papperspåsar i skåpet i sovrummet. Sen kolla jag så mycket som mina barn hade gjort. Också en massa betyg från grundskolan och när dom var bebir.

Sen dök Kalle upp och jag börja med laxen och potis och sallad och gräddfil... Sen kom Caro och barnen. Dom hade varit hos Mikko. Aron visa en rolig gubbe han lånat av Elo. Amanda var väl lite trött. Vi åt. Barnen fick spenatplättar. Vi fick god lax. Vin. Monsieur fick öl.

Sen titta Caro på en massa av sina saker som hon skulle få hem. Också ett fint hus där man koppade. Men hon kommer väl efter dem på onsdagen. Då har dom igen bolagsmöte. Barnen kommer hit. Dom for niotiden. Panda i vagnen. Aron cykla. Jag vinka från fönstret.

Men voj nej! Tyvärr glömde jag fota...

Kalle sku bli här över natten. Jag bädda åt honom. Sen såg vi på en film som hette Unstoppable med Denzel Washington. Den var riktigt bra. Om ett tåg som rymde iväg. Sen såg vi på Arman under Polstjärnan som handla om ett motorcykelgäng. Sen kom slutet av Wallander och sen gick Kalle och jag och sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar